0

Forum


You need to log in to create posts and topics.

Deploy on external host , Error: /connect/token: 404 Not Found

good evening

I want to buy QuickApp Pro or QuickApp Ultimate.
When I try to deploy the version: QuickApp - Standard I am having the following error:

I would like to know how to deploy to an External Host?
How do I configure the application?
How do I get the structure of the files, index.htm and the other files?

I've tried setting up an external host and I'm getting error message:

Error Message:

"Error:" {"headers": {"normalizedNames": {}, "lazyUpdate": null}, "status": 404, "statusText": "Not found", "url": "http: // www. mydomain / connect / token "," ok ": false," name ":" HttpErrorResponse "," message ":" HTTP failure response to http: //www.mydomain/connect/token: 404 Not Found ":" ! DOCTYPE HTML PUBLIC \ "- // W3C // DTD XHTML 1.0 Strict // PT \" \ "http: //www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd \" \ n <html xml: lang = \ "in \" xmlns = \ "http: //www.w3.org/1999/xhtml \" lang = \ "en \"> \ n <head profile = \ "/gmpg.org/xfn / 11 \ "> \ n <goal http-equiv = \" Content-Type \ "content = \" text / html; \ n <family-tfont: \ "Trebuchet MS \", Arial \ n \ tfont-family: \ n, Helvetica, sans-serif; \ n \ tfont-size: 12px; \ n \ tcolor: # 424242; \ n \ tmargin: 0; \ n \ tpadding: 0; \ n \ n \ n \ t \ n \ twit: \ n \ twig: \ url \\ \ cgi-sys / images / bg_404.jpg \ ") upper-repeat-tmargin: 236px automatic 10px \ n <body cgi-sys / images / 404.jpg \ "width = \" 669 \ "height = \ N <shape area = \ n \ n \ n \ \ n </ html> / div> \ n <p> Host your site with us or reserve your domain now. </ p> \ n </ body> </ p> </ p> </ p> </ p> > \ n </ html> \ n "}"

Uploaded files:
  • Erro_.png

I have the same problem when I publish to IIS in my local machine and I also post an issue in GitHub. Has your problem been solved?