0


Please or Register to create posts and topics.

Microsoft.AspNetCore.SpaServices[0] Fail/Error .NET 3.0

.NET Core SDK: 3.0.100
Angular CLI: 8.3.9
Node: 12.6.0
OS: win32 x64
npm: 6.9.0
1 dotnet restore in both directory
2 npm install in ClientApp directory
3 File -> Open -> Project/Solution with Visual Studio 2019
4 Run it with IIS Express || QuickApp

Microsoft.AspNetCore.SpaServices: Error: <s> [webpack.Progress] 0% compiling

Microsoft.AspNetCore.SpaServices: Error: <s> [webpack.Progress] 10% building 0/0 modules 0 active 

Microsoft.AspNetCore.SpaServices: Error: <s> [webpack.Progress] 10% building 0/1 modules 1 active multi C:\Users\Utente\workALC\ExperimentalProjects\QuickApp.Pro\QuickApp\ClientApp\node_modules\webpack-dev-server\client\index.js?http://0.0.0.0:0/sockjs-node&sockPath=/sockjs-node C:\Users\Utente\workALC\ExperimentalProjects\QuickApp.Pro\QuickApp\ClientApp\src\main.ts

Microsoft.AspNetCore.SpaServices: Error: <s> [webpack.Progress] 10% building 1/1 modules 0 active 

Microsoft.AspNetCore.SpaServices: Error: <s> [webpack.Progress] 10% building 1/1 modules 0 active 

Microsoft.AspNetCore.SpaServices: Error: <s> [webpack.Progress] 10% building 1/2 modules 1 active multi C:\Users\Utente\workALC\ExperimentalProjects\QuickApp.Pro\QuickApp\ClientApp\src\polyfills.ts C:\Users\Utente\workALC\ExperimentalProjects\QuickApp.Pro\QuickApp\ClientApp\node_modules\@angular-devkit\build-angular\src\angular-cli-files\models\jit-polyfills.js

Microsoft.AspNetCore.SpaServices: Error: <s> [webpack.Progress] 10% building 2/2 modules 0 active 
<s> [webpack.Progress] 10% building 2/2 modules 0 active 
<s> [webpack.Progress] 10% building 2/3 modules 1 active multi C:\Users\Utente\workALC\ExperimentalProjects\QuickApp.Pro\QuickApp\ClientApp\src\styles.scss
<s> [webpack.Progress] 10% building 3/3 modules 0 active 
<s> [webpack.Progress] 10% building 3/4 modules 1 active C:\Users\Utente\workALC\ExperimentalProjects\QuickApp.Pro\QuickApp\ClientApp\node_modules\webpack-dev-server\client\index.js?http://0.0.0.0:0/sockjs-node&sockPath=/sockjs-node

Microsoft.AspNetCore.SpaServices: Error: <s> [webpack.Progress] 10% building 4/4 modules 0 active 

And it continue until 100% building ...

Microsoft.AspNetCore.SpaServices: Error: <s> [webpack.Progress] 94% after asset optimization
<s> [webpack.Progress] 94% after seal
<s> [webpack.Progress] 94% after seal SuppressExtractedTextChunks
<s> [webpack.Progress] 95% emitting
<s> [webpack.Progress] 95% emitting CopyPlugin
<s> [webpack.Progress] 95% emitting index-html-webpack-plugin

Microsoft.AspNetCore.SpaServices: Error: <s> [webpack.Progress] 98% after emitting

Microsoft.AspNetCore.SpaServices: Error: <s> [webpack.Progress] 98% after emitting CopyPlugin